Pogoji uporabe strani

KONTAKT

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani, www.silvaprodukt.si, ki je v lasti podjetja, SILVAPRODUKT d.o.o. Dolenjska cesta 42, 1000 Ljubljana.

Uporaba spletne strani

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo. Kot uporabnik spletne strani, silvaprodukt.si se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.

Spletno stran silvaprodukt.si ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Silvaprodukt, d.o.o.

Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani silvaprodukt.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.

Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

Podatki na spletni strani

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. Silvaprodukt.si si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani silvaprodukt.si (opisi storitev, nasveti…) ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Povezave na spletni strani silvaprodukt.si

Da bi vam zagotovili ugodno sklenitev in izvajanje pogodbe, obdelujemo različne vrste osebnih podatkov.

Spletna stran silvaprodukt.si lahko vsebuje povezave – linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Silvaprodukt d.o.o. ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven strani silvaprodukt.si

Varstvo osebnih podatkov

Podatke Silvaprodukt d.o.o. hrani osebne podatke, ki jih pošljete preko spletne strani. Podatki se uporabljajo izključno za interno rabo in za namene komunikacij glede poslanih povpraševanj in nakupa izdelkov. Uporabniki lahko izbris osebnih podatkov zahtevajo kadarkoli s pošiljanjem zahteve za izbris osebnih podatkov na elektronski naslov info@silvaprodukt.si 

Politika varstva osebnih podatkov 

 

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran in njena vsebina sta intelektualna lastnina Silvaprodukt. d.o.o. oziroma njenih avtorjev ter se ne sme, razen na način določen v Splošnih pogojih uporabe, uporabljati brez izrecnega pisnega soglasja Silvaprodukt d.o.o, logotip, vse fotografije in besedila ter vsa vsebina spletne strani, grafike in ikone gumbov predstavljajo intelektualno lastnino Silvaprodukt d.o.o.  Vse ostale znamke, imena produktov in imena družb ali logotipi so last njihovih lastnikov. Razen v primerih, jasno določenih na spletni strani, je vsebino spletne strani prepovedano kopirati, tiskati, prenašati, prikazovati, prodajati, objavljati, shranjevati, spreminjati  in uporabljati v komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja Silvaprodukt. d.o.o.

Logotipi, imena družb, blagovne znamke in druge znamke, ki so prikazane na spletni strani, so lahko zaščitene znamke in so, bodisi v lasti Silvaprodukt d.o.o , bodisi objavljene s soglasjem nosilca industrijskih pravic na teh znamkah. Njihova uporaba je brez predhodnega pisnega soglasja Silvaprodukt d.o.o ali tretjih oseb prepovedana.

Če imate v zvezi z uporabo strani kakršnakoli vprašanja, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.